Εναλλακτική κορνίζα από ξύλινο φράχτη

Επειδή σε βλέπω ότι δεν το ξέρεις, να σου πω εγώ τα μαντάτα… Ο Ερμής είναι πάλι ανάποδος!
Μα και αυτός, ούτε μία φορά δεν έχει έρθει ‘ίσιος’.

Και τι συμβαίνει συνήθως όταν είναι ανάποδος;;
Στην δική μου περίπτωση κατέβασα το Dropbox στον υπολογιστή και μαζί έναν ιό.
Σπάνιο πράγμα μου λέει η αδερφή μου σε τόσο μεγάλο πρόγραμμα. Πέσαμε στην περίπτωση της είπα, μάλλον ήταν η τυχερή μου μέρα. Καταλαβαίνεις βέβαια το πανικό μου μέχρι να σιγουρευτώ πως δεν θα χρειαστεί format και δεν θα χάσω φωτογραφίες και περισσότερο για το μπλογκ από έτοιμα θέματα που ακόμα δεν έχω παρουσιάσει, σε όλα τα υπόλοιπα είχα κάνει back up και δεν με ένοιαζε τόσο, pου λέει ο λόγος γιατί όλο και κάτι θα μου έχει ξεφύγει. Το αστείο είναι πως το Πάσχα το είχα πάει πάλι στο τεχνικό και το άτιμο είχε πιάσει 153 ιούς!

Πως ένας φράχτης λουλουδιών αλλάζει χρήση

Αφού λοιπόν λύθηκε και αυτό το πρόβλημα θα σου πω για το σημερινό θέμα.
Αποφάσισα να κρεμάσω την οικογένεια μου!! Μην τρομάζεις…
Καλέ τι νόμιζες;;
Κρέμασα στιγμές μαζί τους εννοώ. Ποτ πουρί από τα παλιά που λένε!!

Αγαπημένες οικογενειακές στιγμές, αδερφικά φιλιά, η γιαγιά, ο παππούς, θεία, θείος, κοκκινισμένες φωτογραφίες από ένα τραπέζι με μαζεμένο όλο το συμπεθεριό – αυτό και αν είναι σπάνιο – και τη μαμά εγκυμονούσα στο αγοράκι της!! 😉 Στιγμές που ζήσαμε και δεν θα ξανάρθουν..

Ένα κομμάτι φράχτη που κατάφερα να τον δω διαφορετικά, άλλαξε χρήση και έγινε κορνίζα για να κρατήσεις μερικές από τις αναμνήσεις μου!

Υλικά για κατασκευή κορνίζας

  • Ένα κομμάτι φράχτη (αγορασμένο από τα είδη κήπου)
  • Σχοινί (για να κρεμαστεί σαν κορνίζα)
  • Όμορφα μικρά μανταλάκια ή απλά ξύλινα
  • Φωτογραφίες από παλιές επιτυχίες!!
xilinos-fraxtis-kipou

Στην αρχή χρησιμοποίησα τα απλά ξύλινα μανταλάκια και έβαλα washi tapes αλλά μετά βρήκα αυτά με τα αγγελάκια και μου άρεσαν περισσότερο.
Το νέο μου project ήταν έτοιμο μέσα σε δέκα λεπτά, όσο διάρκεσε δηλαδή το ψάξιμο των φωτογραφιών! Εννοείται πως όποτε θέλω βάζω καινούργιες φωτογραφίες και έτσι αλλάζει η αυτοσχέδια κορνίζα.

Τις στιγμές που είμαι αγκαλιά με τον αδερφό μου ή τον φιλάω η γονείς μου τις απαθανάτιζαν γιατί ήταν σπάνιες.. Αντίθετα με τις στιγμές που δερνόμασταν που ήταν σύνηθες και καθημερινό φαινόμενο! χα χα χα

Για αυτό και είχα βρει και εναλλακτικός τίτλο για την ανάρτηση, Το Σπάνιο!
Τελικά προτίμησα το κρέμασμα, έτσι για να τους τρομάξω λίγο..

που-να-κρεμάσεις-φωτογραφίες

Τι με έπιασε θα μου πεις.. Μεγαλώνω! Και όσο μεγαλώνω τόσο θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να ξανά ζήσω ένα οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της γιαγιάς με αφορμή την γιορτή μας και τα γενέθλια μας που έπεφταν με διαφορά πέντε ημερών!

Κορίτσι του Μάη λοιπόν και Happy birthday to me που από αύριο φορτώνομαι ακόμα ένα χρόνο στην πλάτη.

Σκέφτομαι σοβαρά την περίπτωση να αρχίσω να μετράω ανάποδα..

Φιλιά

77 σκέψεις σχετικά με το “Εναλλακτική κορνίζα από ξύλινο φράχτη

  1. Καταρχήν Ελεάννα, να σου ευχηθώ χρόνια πολλά, καλά και ευτυχισμένα! Η χειροποίητη κορνίζα σου μου άρεσε πολύ, πανεύκολη κατασκευή και το αποτέλεσμα άψογο! Την κρατώ σαν ιδέα, γιατί έχω ένα θέμα προς τις κορνίζες…καλημέρα

    Μου αρέσει!

  2. Χρόνια πολλά Ελεάνα μου να ζήσης ευτυχισμένη και υγιής,όσο γι'αυτο το υπέροχο ποτ πουρί φωτογραφιών που πραγματικά είναι μια σειρά αναμνήσεων απο τον χρόνο που πέρασε το βρίσκω ωραία ιδέα ακόμα και για εξοχικό σπίτι.Τα φιλιά μου και τις καλύτερες ευχές!

    Μου αρέσει!

  3. Να τα χιλιάσεις κι από δω Ελεάνα μου!!!!! Λοιπόν αυτό το ανάποδο συμφέρει αλλά μην σε πέρνει από κάτω γιατί με την ηλικία έρχεται η σοφία, κάτι που βοηθάει να μένεις πάντα νέος στην ψυχή. Φιλάκια!!!!

    Μου αρέσει!

  4. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Ελεάνα! Με υγεία, δημιουργία, τύχη, επιτυχία, ταξίδια, περιπέτεια, μπόλικη τρέλα και οτι άλλο επιθυμείς! Ωραία η ιδέα σου! Είμαι και εγω υπερ των φωτογραφιών στο σπίτι! Βρίσκονται βέβαια στο ψυγείο αλλά με ταξιδεύουν στη στιγμή κάθε φορά που τις κοιτάζω!

    Μου αρέσει!

  5. Μαριάννα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις όμορφες ευχές σου!!Το κόκκινο στις φωτογραφίες, αν θυμάμαι καλά, γινόταν όποτε έπαιρνε φως το φιλμ. Όμως για να σου πω την αλήθεια, νομίζω πως είναι και αυτό που χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες του 70 και 80!! Φιλιά πολλά!!

    Μου αρέσει!

  6. Να είσαι καλά!! Χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα!! :))Αυτόν τον ανάδρομο μερικές φορές δεν τον παλεύω, ευτυχώς αυτή την φορά δεν επηρέασε τόσο το ζώδιο μου, είχε άλλους που τους άλλαξε τα φώτα!! Εγώ καλά την έβγαλα!!Φιλιά!!

    Μου αρέσει!

  7. χαχαχαχα μην τα λες και παρά έξω…. :p Σε ευχαριστώ για τις ευχές αλλά περισσότερο για το καλλιτέχνης!! χαχαχαχα γιατι είμαι ψώνιο μην το ξεχνάμε!! ;)Από τους ξυλοδαρμούς δεν έχουμε φωτογραφίες.. αλλά κάπου υπήρχαν κασέτες από όταν μας ηχογραφούσε η μαμά μου στο στερεοφωνικό με ένα μικρόφωνο!! ………….. τι μου θύμησες τώρα!! Εγώ να κλαίω γιατί όλο εκείνος (ο αδερφός μου) μιλούσε στο μικρόφωνο και δεν με άφηνε να πω κουβέντα… χαχαχαΦιλιά πολλά Γιάννα μου!!

    Μου αρέσει!

  8. Χρόνια πολλά Ελεάνα μου και χαρούμενα, με υγεία, χαμόγελα, δημιουργία και όλες σου οι ευχές να γίνουν αληθινές!! Διδυμάκι κι εσύ σαν εμένα! Ουάου! Το κρέμασμα ….χα χα χρειαζόταν! Τώρα θα θυμάσαι συνέχεια αυτές τις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου! Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω γι αυτό που λες να γύριζε ο χρόνος για λίγο πίσω ! Η ιδέα του φράχτη που χρησιμοποίησες μου άρεσε πάρα πολύ! Δείχνει πολύ ωραίο! Να περάσεις απίθανα και φιλάκια πολλά απ' όλους μας!!

    Μου αρέσει!

  9. ωραιος ο φραχτης! τελεις οι φωτο!!!! υπεροχο το κρεμασμα!!!οσο για σενα κυρια μου…. Να ζησεις Ελεανα και χρονια Πολλα , τζοβενο να παραμεινεις με καστανα μαλλια! Παντου να σκορπιζεις της νιοτης το φως και ολοι να λενε μα τι κομματος!!!!!!!αφιερωμενο!!!!! φιλακια κουκλα

    Μου αρέσει!

  10. Τον ιό μου τον κόλλησα , έκανα format και πήρα πάλι τους δρόμους στη γειτονιά!!!Χρόνια πολλά από καρδιάς να έχεις ότι χρειάζεσαι για να είσαι καλά και μέτρα όπως θες εσύ !! Πολύ μου άρεσε η ιδέα σου να κρεμάσεις την οικογένεια!!!!ΧαχαχαΠολλά φιλάκια

    Μου αρέσει!

  11. Ελεανάκο μου Διδυμάκι και εσύ????Ωωωωω τι ωραία!!!!!…έτσι εξηγούνται όλα!!!!!χαχαχαχαχα(εγώ είμαι του Ιουνίου)Πολύχρονη λοιπόν, με υγεία και αγάπη, με δημιουργικότητα και πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή!!!!!Υπέροχη κατασκευή, τέλειο το σημείο που επέλεξες να μπει και μου αρέσουν τα αγγελομανταλάκια!!! (μπορεί να τους κρέμασες, αλλά τους περιποιήθηκες με αγάπη και καλαισθησία)!!Να έχεις μια όμορφη μέρα γενεθλίων και να περάσεις τέλεια κορίτσι μου!!!Φιλιά πολλά-πολλά!!! 🙂

    Μου αρέσει!

  12. Χρόνια πολλά και καλά Ελεάνα!!Καλά antivirus δεν έχεις βάλει στον υπολογιστή;;; μα, 153 ιούς;; ούτε βιολόγος να ήσουν!!! (ή είσαι;; :))Ωραίες οι αναμνήσεις Ελεάνα μου, ωραίος και ο φράχτης σου και σου εύχομαι ολόψυχα να αποκτήσεις ακόμη πολλές πολλές αναμνήσεις που κάποια στιγμή θα αναπολείς και νιώθεις χαρά για αυτά που έζησες και για τους ανθρώπους που γνώρισες!!!Να περάσεις όμορφα! Φιλάκια πολλά!!

    Μου αρέσει!

  13. Χρόνια Πολλάααααα κι από εδώ και ότι επιθυμείς! Μας ξετίναξες αυτό τον μήνα, μία γιορτή, μία γενέθλια μπες-βγες στα μαγαζιά είμαστε για να σου αγοράζουμε δώρα χαχαχχαχαχΚαλά πως σου ήρθε να κάνεις τον φράχτη φωτογραφοθήκη;;;;;;;;; Πανέξυπνη και άκρως καλοκαιρινή ιδέα! Βρε κρέμασες την οικογένεια!!!!???? Όλα στον μπαμπα!!!!Πολλά φιλιά Ελεανάκι!

    Μου αρέσει!

  14. Να τα εκατοστήσεις. Χρόνια καλά και ευτυχισμένα σου εύχομαι. Πολύ ωραία η ιδέα σου. Διακόσμησες πολύ όμορφα τη σκάλα σου. Τα χριστούγεννα μπορείς να μαγκώνεις Χριστουγεννιάτικες κάρτες ώστε να να του δώσεις μια πιο επίκαιρη διάσταση. Την καλημέρα μουΝίκη

    Μου αρέσει!

  15. Καταρχήν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ κορίτσι μου!την κρέμασες την οικογένεια εεεε;; και μάλιστα πολύ όμορφα! κάτι τόσο απλό και όμως διακόσμησε πανέμορφα τον χώρο!

    Μου αρέσει!

  16. Χρόνια Πολλά και πάνω από όλα καλά! Μαζί με τα χρόνια που φορτωνομαστε ευτυχώς φορτωνομαστε με πολλές πολλές αναμνήσεις που αντισταθμιζουν το φορτίο του χρόνου;-) Πανέμορφος ο εσωτερικός φραχτης!Φιλιά πολλά!

    Μου αρέσει!

  17. Χρόνια Πολλά και πάνω από όλα καλά! Μαζί με τα χρόνια που φορτωνομαστε ευτυχώς φορτωνομαστε με πολλές πολλές αναμνήσεις που αντισταθμιζουν το φορτίο του χρόνου;-) Πανέμορφος ο εσωτερικός φραχτης!Φιλιά πολλά!

    Μου αρέσει!

  18. Ξημερώνει νέα μέρα, σε λίγες ώρες δηλαδή, και είναι τα γενέθλιά σου!!!Χρόνια σου πολλά, καλά, πάντα δημιουργικά και πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά, καλή μου Ελεάνα!!!Πολύ ωραία η ιδέα σου με τον φράχτη και τις αγαπημένες φωτογραφίες και πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο στην σκάλα σου!! Κι εγώ ψαχούλευα παλιές φωτογραφίες προ ημερών και βρήκα πολλές κοκκινισμένες όπως τις λές! 'Εχουν πιά γίνει vintage!!!Φιλάκια πολλά και να περάσεις υπέροχα τα γενέθλιά σου!!!!

    Μου αρέσει!

  19. Χρόνια σου πολλά Ελεάνα μου, να σε χαιρόμαστε (και να μας χαίρεσαι φυσικά!) Πολύ ωραίος ο φράχτης (ούτε στον Έβρο τέτοια επιτυχία! αχαχα!) Φιλιά πολλά και καλά γενέθλια :))

    Μου αρέσει!

  20. Nα ζήσεις να σε χαίρονται και να χαιρόμαστε κι εμείς τα κειμενάκια σου.Καλά έκανες και τους κρέμασες…δείχνουν υπέροχα με τα πρωτότυπα μανταλάκια στον φράχτη.Ωραία ιδέα και εύκολα υλοποιήσιμη.Φιλιά,κορίτσι!

    Μου αρέσει!

  21. Ω!!! Διδυμάκι είσαι κι εσύ??? Τί ωραία!!! 'Ετσι, να αυξανόμαστε οι ψυχοπαθείς!!!;-) Να σε χαιρόμαστε, καλλιτέχνη! Να είσαι καλά να θαυμάζουμε τα έργα σου!(Ενίοτε και τα… κρεμάσματά σου!!!) Μα πόσο, τέλεια ιδέα!! (Τις είχες και τις δόσεις συγκίνησης, άτιμο πλάσμα!)*Να σου πω την αλήθεια, πλάκα θα είχε να έβαζες και καμία φωτογραφία με τους… ξυλοδαρμούς! Ε, να πρωτοτυπήσεις, βρε παιδάκι μου!!!;-)Σε φιλώ πολύύύύύ και σου στέλνω τις πιο γλυκές ευχές μου!!!ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.