Πασχαλινό στεφάνι με ψεύτικα αυγουλάκια

Ένα μήνα ψάχνω ιδέες για πασχαλινές κατασκευές και δεν έχω βρει/δει κάτι που να μου κάνει κλικ, τίποτα που να μου αρέσει έστω λίγο ή να μου δώσει έμπνευση για κάτι άλλο και ότι ξεκίνησα να φτιάχνω, το παράτησα. Μόνο από τα υλικά που συγκέντρωνα έχανα το ενδιαφέρον μου. Που άλλες χρονιές που έκανα και δύο τρία προτζεκτ, κάθε πέρυσι και καλύτερα θα λέω! 😜

Για άλλα πράγματα έχω φουλ έμπνευση, πες μου φθινόπωρο και θα σου πω εκατό προτάσεις! Ακόμα και για το καλοκαίρι έχω ιδέες που ξέρεις τώρα, εγώ και αυτό έχουμε μαλώσει χρόνια…
Μπορεί να είμαι ματιασμένη!! 😂😂

easter-wreath.jpg

Ή που πρέπει να το πάρω απόφαση πως εγώ θα λειτουργώ έξι -επτά μήνες το χρόνο. Τους υπόλοιπους θα μαζεύω υλικό για το Φθινόπωρο και για τα Χριστούγεννα. Αφού μέχρι εκεί μπορώ τι να κάνω?
Άντε και τον Ιανουάριο που κάνει κρύο και το μυαλό μου είναι ακόμα σε φόρμα. Μετά θα παίρνω τα ρεπά μου! Εκτός αν αλλάξω έπιπλα στο σπίτι και αλλάξει και η διάθεση μου. Πόντος!! 😆

Έλα όμως που το θέμα των Creative bloggers για αυτό το μήνα είναι τα πασχαλινά και έπρεπε οπωσδήποτε να φτιάξω κάτι. Τελικά κατέληξα σε ένα απλό και ταπεινό στεφανάκι από μικρά αυγουλάκια σε άσπρο και μαύρο, δηλαδή στα χρώματα μου!!
Εκεί άρχισα να σκέφτομαι ότι μάλλον που κοιτούσα λάθος. Ροζ κουνελάκια, κίτρινα αυγουλάκια, πράσινα πιτσιλωτά, πολύχρωμες κοτούλες δεν είναι το στυλ μου και για αυτό δε μου έλεγαν κάτι, όχι ότι δεν μου αρέσουν, θέλω πολύ να έχω μία πολύχρωμη γωνιά απλά δε μου βγαίνει.

Βέβαια το πρόβλημα ήταν πως δε μπορούσα να σκεφτώ και κάτι διαφορετικό, τα πολλά χρώματα ίσως δε με αφήνανε να δω ξεκάθαρα! 😜 Ενώ το μαύρο… Σου δίνει έμπνευση!!

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΑΠΛΉ και ΕΎΚΟΛΗ και τα ΥΛΙΚΆ που χρειαζόμαστε είναι 
  • Ένα πακετάκι μικρά αυγουλάκια (θα χρειαστείτε έξτρα 3-4 ανάλογα το μέγεθος του στεφανιού)
  • Σύρμα
  • Πιστόλι σιλικόνης
  1. Φτιάχνω δύο κύκλους με το σύρμα, ο ένας μεγαλύτερος από τον άλλον. Και στους δύο γυρνάω το σύρμα τουλάχιστον τέσσερις φορές έτσι ώστε να έχω μία μέτρια βάση σε πάχος.
  2. Βάζω σιλικόνη με το πιστόλι στο σημείο που θα κολλήσω το αυγουλάκι με το σύρμα και λίγο μπροστά στη μύτη. Ο λόγος που βάζω στη μύτη είναι για να κολλήσει και το επόμενο αυγό με το προηγούμενο και έτσι να γίνει πιο σταθερό το στεφάνι.
  3. Εννοείται πως τώρα δε προσπαθείς να στρογγυλέψεις το στεφάνι γιατί θα αρχίσουν να ξεκολλάνε τα αυγά. Ότι κάνεις πριν ξεκινήσεις να τα κολλήσεις.

Αυτό ήταν!! Λίγη μαύρη σατέν κορδέλα και είμαι έτοιμη για φωτογράφιση!

Μόλις τελείωσα και βρήκα το σημείο που θα το στολίσω και τα ανάλογα διακοσμητικά αντικείμενα ξεκίνησε να βρέχει και η φωτογράφιση αναβλήθηκε.
Τελικά τα φωτογράφησα ένα απόγευμα που έβγαλε ήλιο και πριν τελειώσω ξύπνησε η μικρή. 😜

easter-eggs.jpg

Update.. Σήμερα το πρωί που έπρεπε να την δημοσιεύσω είχαμε διακοπή ρεύματος όλη μέρα! χαχαχα Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πλέον πως για φέτος το Πάσχα δεν το ‘χω οπότε καλύτερα να τα παρατήσω και να τα ξαναπούμε το Μάιο!! χιχιχι

banner-april-2019.jpg

Αν θες να δεις τι προτείνουν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κάνε μία βόλτα και απο τα blog- σπιτάκια τους!!

                                             
Μην ξεχάσετε να ανεβάσετε και εσείς τις Πασχαλινές δημιουργίες σας στην ομάδα Creative Corner με hashtag #creative_blogger και #creativebloggersgr και για όλες εκείνες τις κατασκευές που σας ξεσήκωσαν οι Creative bloggers να φτιάξετε.

Καλή εβδομάδα

13 σκέψεις σχετικά με το “Πασχαλινό στεφάνι με ψεύτικα αυγουλάκια

  1. Ελεάνα μου το στεφανάκι σου είναι τέλειο! Φαναστική η γωνία που δημιούργησες με τα υπόλοιπα διακοσμητικά! Καλό πάσχα να έχετε και καλή Ανάσταση! Πολλά φιλιά και ειδικά στην κούκλα σου!

    Μου αρέσει!

  2. Τι όμορφη που είναι η πασχαλινή διακόσμηση και σε άσπρο μαύρο ε?!!!Την έχουμε συνηθίσει πολύχρωμη αλλά εσύ έδωσες μια διαφορετική ιδέα από τις συνηθισμένες και είναι τέλεια!Το διπλό στεφανάκι με τα αυγά πανέμορφο!

    Μου αρέσει!

  3. Πολύ πρωτότυπο το στεφάνι σου λόγω του χρώματος των αυγών. Αν κι εγώ είμαι του πολύχρωμου (ροζ, κίτρινο, πράσινο, σιέλ και βάλε) μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ γιατί έχει μια φινέτσα και τα έχεις συνδυάσει πολύ όμορφα! Τα φιλιά μου!

    Μου αρέσει!

  4. χαχαχαχα αστα!! Την μέρα που ήθελα να φωτογραφίσω μιλάμε σκοτείνιασε ο τόπος! Τελικά εγώ δεν αντέχω πολύ χρώμα και για πολύ καιρό, πρέπει να έρχομαι στα ίσα μου με το μαύρο. Είναι το σίγουρο λιμανάκι μου… χιχιχιχι :p

    Μου αρέσει!

  5. Λοιπόν, αν κοιταξουμε τον καιρό εξω απο το παράθυρο, μια χαρά είναι τα χρωματα, ταιριάζουν γάντι. Αναψε και το τζάκι, στρωσε και μια φλοκάτη και βγαλε φωτογραφίες!🤣🤣Καλη εβδομάδα!!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.